ATTACK kniklader - type 820

Staat Nieuw
Capaciteit (kg) max: 3200
Hefhoogte maximum (mm) max: 4137
Download technische fiche

Productomschrijving

Krachtig en stil

Compact en efficiënt

Betrouwbaar en eenvoudig

Veiligheid en duurzaamheid

Milieuvriendelijk en zuinig

 

De Attack multifunctionele wielladers hebben door de compacte structuur, het slimme ontwerp en het uitstekende materiaal alle voordelen van een robuust toestel met lange levensduur aan lage onderhoudskosten. De mogelijkheden van deze ideale toestellen voor laden en lossen en transport over korte afstanden worden ten volle benut door de diverse accessoires. De wielladers zijn dan ook uiterst geschikt voor gebruik in landbouw, veeteelt, infrastructuur en wegenbouw, stations, havens en vele andere sectoren.

 

Veiligheidskooi

De veiligheidskooi beschermt de bestuurder onder alle omstandigheden en heeft alle ROPS / FOPS testen doorstaan.

 

Krachtige en milieuvriendelijke motor

De ATTACK wiellader is uitgerust met de nieuwste KUBOTA motoren, die kracht combineren met een lage uitstoot en een laag brandstofverbruik. De speciale filters, de schokdempers en het uitlaatsysteem dragen bij tot een meer comfortabele werkomgeving.

 

Hydrostatische aandrijving

De hydrostatische aandrijving haalt steeds het maximum uit uw motor. Het systeem laat snelle en onbeperkte snelheidsveranderingen toe. Bovendien kan u snel van rijrichting veranderen. De hydrostatische aandrijving is ideaal voor een wiellader die vaak gebruikt wordt
 

Geavanceerd ergonomisch ontwerp

Het ergonomische ontwerp voldoet aan alle vereisten voor een aangename rijervaring.De eenvoudige besturing, de stoel en de stuurkolom die aan de lengte en het gewicht van de bestuurder kunnen aangepast worden, de multifunctionele joystick en een goed uitzicht voor- en achteraan dragen allemaal bij tot een verhoogd rijcomfort.

 

Snel vervangen van accessoires

De wiellader kan met verschillende accessoires uitgerust worden, naar gelang uw behoeften en vereisten. U verhoogt uw productiviteit, vermindert de arbeidsintensiteit en kan veiliger werken. Door het hydraulische systeem kan u snel de gewenste accessoires bevestigen, verwijderen en hydraulisch verankeren.

 

Krachtig toestel, ultra-hoge hefhoogte

De precieze vormgeving maakt van dit compacte toestel een veilige en betrouwbare wiellader met een hoge reikwijdte. De bak blijft gedurende de hele lift horizontaal, waardoor u grote ladingen veilig en precies kan verplaatsen.

Verkoop aanvraag
otherBrandLogo

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk zeker ook eens het aanbod van CESAB.