HANGCHA A series medium level order picker

Extra Staplatform
Type machine Orderpicker
Staat Nieuw
Capaciteit (kg) max: 1000
Doorrijhoogte (mm) max: 3060
Hefhoogte maximum (mm) max: 4500
Initiële heffing van de vorken Optioneel
Bestuurdersverlichting Inclusief
Download technische fiche

Productomschrijving

Een serie middelgrote order picker biedt de hoogste order pick prestaties in het hoogbouwmagazijn. Beide designconcepten zijn geoptimaliseerd voor hun respectievelijke toepassing. De truck is ontworpen om de veiligheid van de bestuurder te garanderen tijdens het rijden, heffen en order pick. Met een hefcapaciteit van 1000 kg en een C2-model kunnen order pick hoogtes tot 6100 mm (hefhoogte+1600 mm) in smalle gangpaden worden bereikt. Dankzij het eenvoudige onderhoud wordt de stilstandtijd verminderd.

Hoge prestaties: De AC-rijmotor beschikt over uitstekende acceleratieprestaties, uitstekend klimvermogen, lage warmteafgifte, en is borstelloos en onderhoudsvrij.

Comfort: De hef- en daalsnelheid kan worden geregeld in verhouding tot de nauwkeurigheid van de controle.

Veiligheid: Zijhekken met detectieschakelaar zijn voorzien aan beide zijden, en de truck werkt alleen als alle hekken zijn neergelaten.

Rijsnelheid en hefsnelheid zijn met elkaar verbonden, met een lagere rijsnelheid naarmate de hefhoogte toeneemt, ook bij een lagere versnelling.

Het veiligheidspedaal moet omlaag worden getrapt om andere handelingen mogelijk te maken, wat de veiligheid sterk verbetert.

De rijsnelheid wordt automatisch afgeremd in de bochten, wat de stabiliteit en veiligheid garandeert.

Verkoop aanvraag
otherBrandLogo

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk zeker ook eens het aanbod van CESAB.