HANGCHA alle-terrein vorkheftruck TT25

Motor Diesel
Explosievrij Nee
Heftruck accessoires Non-marking white banden
Heftruck accessoires Extra comfort stoel
Heftruck accessoires Fingertips of standaard bediening
Heftruck accessoires Cabine
Heftruck accessoires Blue spot/red spot
Heftruck accessoires Vorkenspreider
Heftruck accessoires Sideshift
Extra Staplatform
Type machine Orderpicker
Staat Nieuw
Capaciteit (kg) max: 2500
Doorrijhoogte (mm) max: 2215
Hefhoogte maximum (mm) min: 2500 max: 6000
Download technische fiche

Productomschrijving

In de nieuwe TT-serie gebruikt HANGCHA zijn meer dan 50 jaar ervaring als heftruckfabrikant. De nieuwste technologieën in deze sector zijn samengebracht in deze serie om het resultaat te optimaliseren: efficiëntie, behoud van het milieu, gebruikerscomfort, betrouwbaarheid, veiligheid.

De bestuurderspositie is ontworpen om de gebruiker meer comfort en een nieuw ontworpen ergonomie te bieden. De rijpositie is verbeterd, de hendels vereisen geen inspanning, de geveerde stoel stelt u in staat comfortabel te werken in elke situatie, het kleinere stuurwiel vereist minder bochten, de parkeerrem vereist geen fysieke inspanning.

Het gamma van krachtige, schone motoren en milieuvriendelijke materialen helpen de uitstoot van ongewenste stoffen gedurende de levensduur van de heftruck te verminderen en zorgen voor een gezondere werkomgeving.

De TT-serie heeft een robuust ontwerp, frame, motorkap, dashboard, beschermend dak en massief railmast gecombineerd om een uitstekende stevigheid te bieden, die zelfs bij zware belasting uitstekende betrouwbaarheid garandeert.

Dit type vorkheftrucks kan op elk terrein worden ingezet dankzij hun uitstekende prestaties, voor deze vorkheftruck zal er geen enkel té zwaar zijn.

De reeks omvat toestellen van 2500 kg tot 5000 kg.

 

Bekijk ook zeker ons aanbod 2dehands diesel vorkheftrucks.

Verkoop aanvraag
otherBrandLogo

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk zeker ook eens het aanbod van CESAB.