Intern transport

Machines voor intern transport zoals transpalletten, stapelaars, orderpickers en reachtrucks zorgen ervoor dat het werk in een magazijn en andere grote ruimtes vlot kan verlopen.

ELEKTRISCHE TRANSPALLETTEN

Nood aan een extra unit in de drukke periodes van 't jaar? Dan bent u aan het juiste adres! Wij hebben steeds verschillende versies in onze korte-termijn huurvloot klaar staan voor u. 

ELEKTRISCHE STAPELAARS

Tijdelijk een wendbaar toestel nodig om te stapelen in een compacte omgeving? Geen nood, wij denken samen met u na over de gepaste oplossing. Zowel de meest compacte als krachtige stapelaars kan u terugvinden in onze korte-termijn huurvloot!

ELEKTRISCHE REACHTRUCKS

U dient in een compacte omgeving te werken waar enorme stapelhoogtes aanwezig zijn? Met onze krachtige elektrisch aangedreven reachtrucks is dit geen probleem. Capaciteiten tot 2T met een hefhoogte tot wel 11 zijn direct leverbaar uit onze korte-termijn huurvloot! 

 

ELEKTRISCHE ORDERPICKERS

Tijdens de drukste periode van 't jaar tijdelijk een extra truck nodig? Dan bent u aan het juiste adres! Niet alleen zijn er LOW-LEVEL orderpickers beschikbaar in onze huurvloot maar ook HIGH-LEVEL orderpickers tot wel 4,5m.

 

otherBrandLogo

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk zeker ook eens het aanbod van CESAB.